torsdag 9 augusti 2012

Lugnet före stormen

Vi skriver inte mycket i bloggen just nu. Det beror mest på att det just nu är något av ett stillestånd. Allt som skall rivas bort, grävas ut eller tas ner innan byggarna kan komma och gjuta sockel och hjälpa till med taken är klart. Det känns som vi bara varit destruktiva.
Men på måndag kommer det att starta. Och om allt går som det skall har vi hela tak över huvudet och en ny del istf ladan vi rev i slutet av oktober!

Med lite/mycket fantasi kan vi i alla fall föreställa oss golvet som skall ligga i nivå med de blå markeringarna (som har varit ångestfulla att få dit).



5 kommentarer:

  1. Bra jobbat! Förstår det där med destruktiv känsla. Linus såg bara dessa bilder och det första han sa var: "Banka banka väggen" Vi får väl hindra honom när vi kommer nästa gång så han inte bankar ner allt det nya fina ni byggt upp! Kram och lycka till

    SvaraRadera
    Svar
    1. Antingen får vi lära honom - Laga, laga eller så gör vi som med graffittimålarna - de får en egen vägg att syssla med!

      Radera
  2. Förstår så väl ångesten nu, men snart kommer helt andra känslor, när det nya växer fram!
    Det låter som ett ganska tufft tidsschema. Var beredd på vissa fördröjningar, så slipper ni bli besvikna ifall schemat spricker.
    Hos oss har det tidvis spruckit med år! ;-)

    SvaraRadera
  3. Varför orsakade de blå golvnoteringarna ångest? Beslutsångest, eller?

    SvaraRadera
  4. nej, att kunna säga att det är där golvnivån skall vara i framtiden och att vi verkligen mätt rätt (i ett hus som inte har några helt raka hörn) - det går ju inta att ändra allt i efterhand...

    SvaraRadera